Betingelser

Lejebetingelser: 

Ordren er bindende og endelig indgået når kunde har indbetalt 50% af ordrens pris ved bookning og det resterende beløb senest 7 dage før leveringsdagen af det lejede service. Ved ordre på 3000 kr. eller derunder skal hele beløbet forudbetales.

Lejeperioden udgør som udgangspunkt 4 dage (dagen før arrangement til dagen efter arrangement). Lejes service i hverdagen anses lejeperioden dog kun for 3 dage. 

Senest 14 dage før arrangementet kan der afviges i antal.

Tjek straks ved modtagelse om servicen er i god stand. Opdager du, mod forventning, fejl i leveringen, bedes du kontakte Gildetid, så fejlen kan udbedres

Afhentning:

Risikoen for servicen overgår til kunden ved udlevering. Afhenter du selv, overgår risikoen for varen til dig, når den sættes i bilen. Transport i trailer frarådes da fjedringen på disse forhøjer risikoen for skader på produkterne. Kunde hæfter for eventuelle manglende eller ødelagte returnerede produkter, og skal erstattes til dagsværdi.

Afhentning og retur af service til følgende adresse:

Lundsmarkvej 39, 6760 Ribe

Kontakt: 20724768 ang. afhentning/returnering.

Retur:

Returnering skal ske i de transportkasser de er modtaget i. Service skal leveres tilbage på samme måde som ved levering.

Ved tilbagelevering skal al service være skyllet af men ej vasket op. Bestik tørres efter for at undgå irring. Stofservietter og duge rystes og bordkort m.m. fjernes, så det er klar til rens. Retur i vedlagte pose. 

Lysestager skal rengøres for stearin og lysrester.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.